Villkor

Företagsinformation

Cevapi.se drivs av Bosnian Street Food AB (org. nr. 559022-3631), hädanefter benämnt ”Cevapi.se”. Vi nås på telefon 072 977 837 eller via e-post på [email protected] Adressen till företagets säte (Ej besöksadress):

Bosnian Street Food AB
162 50 Vällingby
Stockholms län

Priser

Alla priser på webbsidan är angivet i Svenska kronor (SEK) och är inklusive svensk moms.

Åldersgräns

Personer under 18 år får ej handla utan målsmans godkännande.

Reservationer

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt att ändra, avbryta eller förlänga kampanjen.

Kortbetalning

Du betalar med ditt Visa, MasterCard eller American Express. Vi samarbetar med Stripe Sweden för säkra kortbetalningar. All information vid köp är krypterad och vi sparar inga kortnummer i våra databaser. Stripe Sweden uppfyller kraven för PCI-DSS.

Ångerrätt

Som privatperson har du enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit kvittot via epost som bekräftar att ditt digitala presentkort har skapats i vår databas.

Vid utnyttjande av ångerrätten måste ett returärende först registreras hos oss. Vi rekommenderar att du kontaktar oss via e-post eller telefon.

Utnyttjande av presentkort

Ditt digitala presentkort är giltigt i 24 månader från den dagen du har mottagit ditt kvitto på epost. Presentkortet kan nyttjas i både restaurang och i våra food trucks. Dock tidigast när kampanjen är helt avslutad.

Säkerhet & Hantering av information

Din betalning är säker. Vår hemsida är krypterad med SSL teknik. Vi lämnar aldrig ut din information till tredje part eller använder den till något annat än vad vi har lovat. Du kan känna dig trygg. Tänk dock på att om du valt att stötta vår kampanj så kommer namnet du har skrivit in att publiceras under fliken ”Änglar”. Är det så att du vill att vi tar bort ditt namn därifrån så är det bara att höra av sig till oss via fliken ”Kontakt”.